Menu Luk

Brolægning - Entreprenørarbejde - Udlejning - Haveservice

Alt i nedbrydning i Midtjylland 

 

Har du nogle gamle bygninger, du skal have væk, eller skal du have lavet en nedbrydning indenfor, så kan Stjerneholm Entreprenør dig. Vi har maskiner og værktøj til at klare både små og store opgaver indenfor nedbrydningsarbejde, og vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os kan du være sikker på, at alle regler omkring sikkerhed, miljø osv. bliver overholdt i forbindelse med arbejdet. Derfor kan du også roligt overlade arbejdet til os.

Vi tilbyder:

  • Totalnedbrydning af for eksempel gamle bygninger, huse og landbrugsbygninger
  • Indvendig opbrydning/opgravning
  • Udgravninger

Effektiv nedbrydning/nedrivning

Når vi laver nedbrydningsopgaver, sørger vi for at udføre arbejdet så effektivt som muligt, og vi efterlader altid området ryddet op når vi er færdige. Gennem en god dialog med dig som kunde, kan du være sikker på, at dine ønsker til projektet bliver opfyldt, og vi giver dig gerne vejledning omkring opgaven på forhånd. Når vi går i gang, er der lavet en præcis beskrivelse af opgaven, så vi er helt enige om, hvad der skal brydes ned, og hvornår vi er færdige. Du kan være sikker på, at vi altid overholder alle aftale.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for nedbrydningsarbejde, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 89 800 199 eller via vores formular.

Vi har plads i Kjeldbjerg og hjælper derfra kunder i lokalområdet samt Skive og Viborg egnen.

Læs også omkring vores jord-, beton- og gravearbejde.