Menu Luk

Brolægning - Entreprenørarbejde - Udlejning - Haveservice

Beton- og jordarbejde 

Hvad enten du står foran et nybyggeri, en tilbygning eller reparation af eksisterende bygninger, har Stjerneholm Entreprenør de rette kvalifikationer. Vi kan hjælpe med både jordarbejde og gravearbejde i forbindelse med byggeriet, ligesom vi også støber fundamentet.

Med over 10 års erfaring i branchen ved vi, at jord- og betonarbejde kræver viden og grundighed for at sikre et solidt og holdbart resultat. Du kan derfor være sikker på, at alle opgaver udføres med grundighed og kvalitetsbevidsthed.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Gravearbejde i forbindelse med nyt fundament
    Støbning af nyt fundament
  • Terrænudjævning
  • Sokkelarbejde
  • Etablering af trapper og mure
  • Kælderkonstruktioner
  • Opgravning/udgravning/nedgravning

Professionelt grave- og jordarbejde nær Skive & Viborg

Står du med en idé til et projekt, hjælper vi dig med at komme i mål gennem kyndig rådgivning og vejledning. Vi har erfaring og viden, og du har ideen. Gennem en god dialog sørger vi for, at dit gravearbejde bliver løst, så du får dine ønsker og forventninger opfyldt. Kvaliteten på vores arbejde er altid i top, og du kan regne med, at vi bliver færdige til den aftalte tid og giver dig en fornuftig pris.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit næste jord- og betonarbejde. Ring til os på telefon 89 800 199 eller brug vores kontaktformular. Vi er beliggende i Kjeldbjerg udenfor Skive, hvor vi hjælper kunder i lokalområdet. Vi har desuden en del opgaver i Skive – og Viborg egnen. 

Læs også omkring vores nedbrydningsarbejde eller flisebelægning.