Menu Luk

Dræn

Hvis du som privat har et dræn problem med stående vand? Så kan vi afhjælpe problemet ved at etablere vandafledning væk fra problemområdet.

Mange husejere oplever problemer med fugt eller vandskade i kælderen. Specielt med stigende grundvand kan dette blive et problem for mange husejere der ellers tidligere ikke havde problemer. Ligesom den øgede regnmængde kan føre til oversvømmelser, som kan give dig problemer, specielt hvis terrænet også hælder ned mod bygningen.

Fugt i fundament og sokkel kan give råd og svamp i boligen, som fører til dårligt indeklima. Derfor kan det være særdeles godt givet ud at få løst problemer med fugt.
I mange tilfælde kan problemet afhjælpes af nedlægning af dræn rundt om huset eller ændring af hældningen af terræn omkring huset.
Stjerneholm Entreprenør kan hjælpe med råd og vejledning til om og hvordan forskellige drænløsninger kan løse dit problem og vi har stor erfaring i nedgravningen af forskellige vandafledningsløsninger.

Stjerneholm Entreprenør har både rendegraver til større udgravninger og minigraver til de små og trange steder som fx langs med en husmur, så vi kan komme til alle steder.

Dræn –  ikke kun omkring huset.

Har du problemer med stående vand eller sumpet jord i haven eller andre steder på grunden, kan der også være hjælp at hente i at nedgrave drænrør eller få lavet grøfter.

Det kan give dig bedre udnyttelse af din have eller grund hele året, selv i de våde vintermåneder.

 

Dyrehold = Mudderfolde?

Har du heste, køer eller andre dyr der går ude? Så kender du sikkert til problemet med mudderfolde om vinteren.

Udover at mudder er træls, så kan det f.eks også give heste hudsygdomme såsom muk, at stå med konstant mudrede ben.
Nedgravning af vandafledning på marken kan mindske problemet og vi kan hjælpe dig med at få etableret mudderfri led, så både dig selv og hestene ikke skal slås med dybt mudder ved ind- og udlukning. Samt de får et sted hvor de kan stå med tørre ben.

Vær opmærksom på om der kræves tilladelse fra vandløbsmyndigheden hvis der er naturligt vandløb på marken

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og ser projektet an og rådgiver inden vi giver tilbud, så begge parter ved hvad projektet indebærer.

Ring til os på telefon 89 800 199 eller brug vores kontaktformular.

Fugtig kælder