Menu Luk

Brolægning - Entreprenørarbejde - Udlejning - Haveservice

Flisebelægning og brolægning nær Skive og Viborg

Det er en stor opgave at lægge fliser selv, og derfor vælger mange at få hjælp til opgaven. Om det er en større terrasse, fornyelse i haven eller en ny indkørsel, så kan Stjerneholm Entreprenør løse opgaven for dig. Med en professionel til at lave flisebelægningen får du et snorlige resultat, der holder i mange år. Vi har gennem tiden hjulpet både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Anlægning af terrasser, indkørsler og parkeringspladser
  • Reparationer af eksisterende belægninger
  • Flisebelægninger i og omkring haver
  • Gårdanlæg 

Rådgivning om materialer og design

Der findes et hav af muligheder indenfor både materialer og designet på flisebelægning, og derfor er det en fordel at have en professionel ved din side, når du skal finde ud af, hvordan belægningen skal se ud. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig ud fra det, så det færdige resultat afspejler dine ideer. Det er vigtigt for os, at det endelig resultat ikke alene er udført ordentligt, men også svarer overens med det, du ønskede dig. Derfor går vi op i, at dialogen med kunden er god, og vi overholder altid vores aftaler.

Få et uforpligtende tilbud på flisebelægning og brolægning

Med base i Mønsted har vi mange opgaver i lokalområdet, ligesom vi også har kunder i Skive og Viborg. Du er velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan løse din opgave og få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 89 800 199 eller kontakt os via vores formular

Hvis du er interesseret i belægning, kunne det evt. også være interessant at læse om generel haveservice. Haveservice er for dig, der ikke kan nå de små opgaver i hverdagen, og som derfor mangler professionel assistance.