Menu Luk

Forsikringsskader

Har uheldet været ude og har du fået en forsikringsskade i form af rørskade på kloaknettet eller jordskred som følge af store mængder vand?
Skader kan opstå når du mindst venter det og nogle gange kan der bare være små tegn. Så er det svært at vide om der er tale forsikringsskader eller om det bare er en mindre reparation.

Her kan Stjerneholm Entreprenør hjælpe med at vurdere og reparere skaderne, samt hjælpe med dialogen med taksator om prisfastsættelse af reparationerne. Vi kan hjælpe med en bred vifte af reparationer indenfor vores ekspertise. Du kan se hvilke opgaver vi kan hjælpe med i vores liste af ydelser her: Vi tilbyder

Samarbejde med selskaber om forsikringsskader

Vi har samarbejde med Bauta Forsikring, Runa Forsikring og Lærerstandens Brandforsikring, som vi kan afregne direkte med.

Men kan du få en aftale med dit forsikringsselskab er der også mulighed for direkte afregning med andre selskaber så længe begge parter er enige.

Du kan altid få os ud og lave et gratis tilbud eller vurdering. Ring til os på tlf. 89 800 199 eller brug vores kontaktformularSå vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dit spørgsmål.

Forsikringsskader