Menu Luk

Gravearbejde

Stjerneholm har stor erfaring i mange typer gravearbejde, f.eks. til fundamenter, jordvarme, grøfter, kloak eller terrænudjævning.

Uanset størrelsen på sådanne opgaver, så kræver det grundighed og viden at grave ud som forarbejde til nybyggeri, udvidelser, jordvarme eller kloak for at sikre at det er gjort korrekt og at tingene fungerer optimalt bagefter.

Står du med et projekt, hjælper vi dig med at komme i mål gennem kyndig rådgivning og vejledning. Vi har erfaring og viden, og du har ideen. Gennem en god dialog sørger vi for, at din udgravning bliver udført, så du får dine ønsker og forventninger opfyldt. Kvaliteten på vores arbejde er altid i top, og du kan regne med, at vi bliver færdige til den aftalte tid og giver dig en fornuftig pris.

Gravearbejde til nybyggeri.

Hos Stjerneholm har vi stor erfaring med udgravning til fundamenter og støbning af disse til nybyggeri, samt nivellering af grunde. Vi sikrer os at det bliver udført sikkert og forsvarligt så det lever op til kravene for nybyggeri, og du får en god basis at bygge videre på.

Det kan være godt givet ud at bruge en professionel til arbejdet, så du slipper for det svære arbejde.

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste udgravning. Ring til os på telefon 89 800 199 eller benytte vores kontaktformular.