Menu Luk

Brolægning - Entreprenørarbejde - Udlejning - Haveservice

Haveservice

Er din have blevet for uoverskuelig? Eller er der opgaver, hvor du har brug for professionel assistance? – så står vi klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring i branchen og adgang til det korrekte udstyr er vi den perfekte samarbejdspartner.

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor:

  • Græsslåning og hækklipning
  • Beskæring af buske
  • Lugning
  • Vedligehold af bede
  • Træfældning
  • Snerydning
  • Og meget, meget mere

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang, og vi rydder naturligvis op efter os selv, inden vi kører.

Vi lægger stor vægt på, at opgaven altid udføres efter vores kunders ønsker, og vi er således hele tiden i dialog med dig, om hvad du ønsker.

Vores firma ligger i Kjeldbjerg udenfor Skive og vi påtager os opgaver i nærområdet, såvel som vi gerne kører i det meste af Midtjylland.

Fast haveservice?

Vi tilbyder pakkeløsninger til dig der har brug for en fast aftale hele sæsonen igennem. Se hvilke tilbud vi har herunder:

Månedlige Have-pakker

Vi tilbyder i år 3 have-pakker, så du får hjælp til at holde haven præsentable uden stress.

De nævnte priser er eksempler baseret på en standart 500 kvm parcelhusgrund med max 40 % bed. Priser på tilbuddet vil være baseret på standen og størrelsen af den pågældende have.  Vi skal besøge haven for at give et bindende tilbud.

Vi tilbyder en fast månedlig ydelse for 5 mdr.: maj-sep. i sommersæson eller så længe kunden ønsker at det skal løbe.  

Vi tager forbehold for tørkeperioder hvor plænen ikke skal klippes – Det månedlige gebyr trækkes stadig.

Vi planlægger hvilke dage vi kommer, men kan tage hensyn hvis kunden har bestemte ønsker.

Plæne-pakken:

1 ugentlige klipning af plænen, samt 1 omgang mosfjerning og gødning først på sæsonen.

Priseksempel for en almindelig parcelhushave på ca. 500 kvm.: 1800 kr. pr mdr.

Plæne og hæk-pakken:

1 ugentlige klipning af plænen, samt 1 omgang mosfjerning og gødning først på sæsonen. Plus 2 gange hækklipning – 1 gang midt sommer og 1 gang efterår.

Priseksempel for en almindelig parcelhushave på ca. 500 kvm, med hæk på 4 sider, men max 1 side der klippes på begge sider.: 2440 kr. pr mdr.

Hele haven -pakken:

1 ugentlige klipning af plænen, samt 1 omgang mosfjerning og gødning først på sæsonen. Plus 2 gange hækklipning – 1 gang midt sommer og 1 gang efterår. Plus 8 gange rengøring af bede (hver 3 uge), samt en forårsklargøring først på sæsonen hvor vi fjerner visne blade, grene, klippe stauder/visne blomster ned.

Priseksempel for en almindelig parcelhushave på ca. 500 kvm, med hæk på 4 sider, men max 1 side der klippes på begge sider og max 40 % i forvejen velholdte bede.: 4040 kr. pr mdr.

Hos os er en aftale en aftale, og du kan altid regne med at prisen er fornuftig, og kvaliteten er i top. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Hvis problemet er lidt større end som så, og det ikke kun er haveservice du har brug for, kan du prøve at læse om vedligeholdelse af både have og hus.