Menu Luk

Rottespærre

Er du plaget af skadedyr? Eller vil du bare sikre dig? Rotter er et stigende problem i Danmark på grund af de milde vintre som med klimaændringerne bliver mere og mere almindelige herhjemme.

Rotter kan forårsage store skader på installationer, rør og stikledninger, ligesom de kan skabe lugtgener og er bære af sygdomme der kan gøre mennesker syge. De findes overalt, men de udnytter især gamle og beskadigede kloakker til at grave sig ud og lave reder under huse og søge føde.

Du kan forhindre at de uønskede gnavere kommer ind i huset gennem kloakken, ved at få installeret en spærring der forhindre rotters adgang på din kloakledning!

Montering af rottespærre

En rottespærre består af et rør med to klapper, der placeres i kloakledningen i brønden. Klapperne kan kun åbnes én vej, hvorved de tillader vandet at komme ud, men forhindre at rotterne kan komme ind.

Stjerneholm Entreprenør udfører installation og årlig service på spærren, så du kan holde skadedyrene ude.

Nogle forsikringsselskaber giver desuden rabat hvis de ved at du har en spærre monteret, så der er flere gode grunde til at overveje at få én installeret, så du har gjort hvad du kan for at forebygge skadedyr.