Menu Luk

Brolægning - Entreprenørarbejde - Udlejning - Haveservice

Professionelt udført vedligeholdelse

Vedligeholdelse er essentielt for en bygnings overlevelse og ved at reparere eventuelle skader i tide, kan vi spare dig for ubehagelige og uforudsete økonomiske udgifter. Vi er specialiseret i betonarbejde og garvearbejde, så vi kan hjælpe dig hvis du skal have gravet din gulvvarme op, skal have dit fundament repareret eller trapper/trin indefor og udenfor.

Hvad enten du er privatperson eller en offentlig institution, stiller vi vores mangeårige ekspertise til rådighed og sørger for at vedligeholde dine bygninger og anlæg.

Vedligeholdelse af arealer

Det er ikke kun dine bygninger der skal vedligeholdes. Det kan også være grusveje, indkørsler, støttemure og meget anden udenom. Udover at det kan hjælpe mod skader senere, så er det også med til at holde værdien af din ejendom at dens omgivelser er pæne.  

Vi kan blandt andet hjælpe dig med opgaver indenfor:

  • jord-, beton- og gravearbejde
  • haveservice
  • flisebelægning
  • vedligehold af indkørsler, grusveje og gårdspladser
  • øvrige forefaldende opgaver

Vores firma ligger i Kjeldbjerg ved Skive, og vi har naturligvis mange opgaver i lokal området, men vi påtager vi os lige så gerne opgaver, der skal køres efter.

Hos os er en aftale en aftale, og du kan altid regne med at prisen er fornuftig, og kvaliteten er i top. Ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.